Jeg hedder Nicolaj Hansen og er autoriseret Body-SDS behandler.

Body-SDS har været min vej til en sundere tilstedeværelse.

Jeg har selv mærket stress, depression og angst på nært hold, mærket og set hvordan krop og sind er forbundet . Derfor er det psykosomatiske helt essentiel i måden jeg anskuer og behandler mine klienter på. 

Jeg har dyrket sport hele mit liv og dyrker det stadigvæk på højt plan. Jeg har undervist i Body sds træning i mange år og yoga er en del af min hverdag. Denne kropslige forståelse gør, at jeg har et naturligt kendskab til behandling af skader. 
Desuden har jeg en bred viden ifm forebyggelse af skader og optimering af kost.

Registreret Alternativ Behandler

Her er hvad andre synes om Nicolaj Hansens behandlinger

Jeg elsker behandlingen hos ABC Behandling, som jeg har fået med jævne mellemrum gennen 4 år(jeg er 70 år). Behandlingen er både dynamisk og behovsspecifik. Glæden stiger hver gang jeg har tid til behandling. Hos Nicolaj kan jeg love en god dialog. Udover god dialog, er dette første behandling i mit liv, jeg har fået lindring for mine periodiske smerter, og det har desuden hjulpet mig til at komme ned i gear og finde fokus.

Ane-Katrine Von Bülow
Keramiker

Jeg har døjet med kraftige spændingshovedpiner/migræne, og især i stressede perioder i mit arbejdsliv. Jeg har forsøgt mig med alle behandlingsformer: kiropraktik, fysioterapeut, akupunktur, osteopati, massage mv. Det har dog først været i mit forløb med Nicolai, at jeg har fået lindring for mine periodiske smerter, og det har desuden hjulpet mig til at komme ned i gear og finde fokus. Jeg fortsætter min månedlige behandling, selvom jeg ikke har haft hovedpine i lang tid - og det vil jeg blive ved med fremadrettet. Alle burde prøve den her behandlingsform.

Mads
Stats aut. revisor

Nicolaj er et meget behageligt menneske, som selv kender til livet. Selv med alt det, som det kan rumme. Det er et tryg rum at være i og forløsende i de spændinger der er i kroppen. Kan tydeligt mærke, energien vender tilbage i kroppen og i sindet efter behandlingen hos ABC Behandling. Ikke bare nogle gange, men hver gang.

Kan kun anbefale det til alle. Giv din krop og sind en gave hos Nicolaj 🙌🏻😉

Jeanette
Fuldtidsmassør/krops-terapaut siden 1992

Jeg har fået BSDS behandlinger i knapt 20 år, men ingen anden behandler har arbejdet så dybt, intuitivt og transformerende som Nicolaj. Han har en særlig evne til at forløse og åbne op på alle planer, hvilket gør behandlingerne unikke og meget værdifulde. Jeg er meget taknemmelig for det forløb jeg har haft hos Nicolaj, og kan på det varmeste anbefale alle at opleve den kraft der ligger i hans behandlinger.

Suzanne
HR Direktør