Lær mere om hvordan Body SDS kan påvirke Migræne

Hvad skyldes migræne?

Migræne kan skyldes mange ting. Der findes dog kun to slags; Migræne hvor karrene trækker sig sammen, og migræne hvor karrene åbner sig for meget.

En spændt nakke kan give migræne og skyldes ofte manglende gennemstrømning til hovedet så det handler om at få afspændt nakke og skuldre. Hertil kan Body SDS også kostvejlede, da du eksempelvis skal undgå karsammentrækkende stoffer så som sukker og hvedemel. Ensidig migræne kan også være galdeblære-relateret. Her arbejder vi med din lever, nyre og galde og fjerner spændingerne langs hele din ryg. I alle tilfælde hjælper en Body-session dig, der lider af migræne.

Den mest almindelige hovedpine i Danmark er spændingshovedpine. Over 70 procent af Danmarks befolkning oplever at have denne slags hovedpine og ca. 150.000 mennesker har spændingshovedpine i mere end halvdelen af deres liv. Hovedpinen kan skyldes mange ting og det kan være svært at finde årsagen. Men den kan i de fleste tilfælde behandles og have fordel af ændring af arbejdsstilling eller ensidige bevægelser.

e af de ting du selv kan gøre for at ikke at få spændingshovedpine er:

  • at få din nattesøvn
  • spise sundt
  • undgå for meget alkohol og rygning
  • sørge for at bevæge dig

Body SDS kan være dit svar på lindring af Migræne.