Lær mere om hvordan Body SDS kan påvirke Ledproblemer

Ledproblemer

Vi har god erfaring med behandling af gigt. Der findes et utal af gigtformer med hver deres symptomer. De to gigtformer, vi har mest erfaring med, er ledgigt og slidgigt.

Ledgigt

Her arbejder vi med at skabe gennemstrømning til leddene. Når man har ledgigt, er leddene ofte begrænsede, derfor sørger vi for at udskille så mange affaldsstoffer fra leddene som muligt, hvortil vi kan være med til at skabe en bedre gennemstrømning og iltning af blodet. Ledgigt skyldes ofte et overbelastet tarmsystem, fordi tyktarmen er fyldt med affald, som afgives i blodbanen og som bl.a. ender i leddene.

Derfor er den gennemstrømning, vi skaber med en Body-session, essentiel for at få affaldsstofferne til at strømme ud til udrensningsorganerne.

Slidgigt

Leddene vil vi her centrere igen, så de ikke bliver slidt yderligere. Vi vil afspænde de muskler, der trækker leddene skævt, og via. ledbevægelser vil vi rette leddene. Nedslidte led kan vi selvfølgelig ikke genoprette, men vi kan sikre, at de igen får en optimal bevægelse taget omstændighederne i betragtning. Det er dog vigtigt at huske på, at vaner og gamle adfærdsmønstre også kan have en dårlig indflydelse på gigt, og derfor kan du ikke forvente, at du med én behandling kan ændre den vane – det kan tage tid.

Vi vil også anbefale dig at indtage hørfrøolie, da det virker antiinflammatorisk, smører leddene og genopbygger dem. Dette forhindrer ophobninger af giftstoffer, som skaber gigt og inflammation i leddene.

NB: Behandlingsforløbets længde afhænger af din alder og grad af stivhed i leddene.

Body SDS kan være dit svar på lindring af Ledproblemer.