Behandling

En sund sjæl i et sundt legeme
Body-SDS (Body Self Developments System) hos ABC behandling kombineres teknikker som dybdegående massage, zoneterapi, akupressur, frigørelse af led og afspænding i én og samme behandling. Din krop og dit sind arbejder sammen, derfor er balancen mellem de to afgørende for din livskvalitet.
Body Sds - Sådan foregår det

Body-sds behandling løsner ikke kun op for akutte symptomer som smerte og spændinger – metoden er også designet til at zoome ind på problemets rod, så du kan få krop og sjæl i fuldkommen harmoni. Samtale er en essentiel del af behandlingen. Den giver din terapeut mulighed for, at skræddersy et behandlingsforløb, som passer nøjagtigt til dig og dine behov.

Din Body-sds behandler giver dig desuden tips til, hvordan du får bedre kontrol over din krop, lærer, at forstå dens signaler, og hvordan du forhindrer, at problemer opstår på ny. En Body-sds behandling tager ca. 55 minutter pr. konsultation.

OPTIMALT VELVÆRE MED BODY-SDS

Tapper stress og jag dig for energi og godt humør i hverdagen?
Er du træt af spændingshovedpinen, musearmen eller den dårlige ryg?

Body-sds behandling er for dig, der drømmer om både fysisk og psykisk vitalitet i din dagligdag. Fordi behandlingen fokuserer på kroppen i sin helhed, har du nu en unik chance for at opnå både sundere livsstil, fornyet livskvalitet og styrket krop og sjæl.

Body-sds behandling giver din krop det velvære, den fortjener.